Nieuwsoverzicht

hieronder treft u de laatste nieuwtjes over de Woonbeurs-Westland
volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Woonbeurs-Westland

Hét woon-inspiratie evenement van het Westland Na het succes van voorgaande jaren organiseren wij 16 maart van 16:00 tot 21:00 uur en 17 maart van 10:00 tot 17:00 uur 2018 met plezier het meest toonaangevende woon-inspiratie evenement van de regio: Woonbeurs-Westland. Heeft u plannen om een woning te kopen, verkopen, bouwen, verbouwen of in te richten? Kom dan naar Woonbeurs-Westland! Op deze gratis te bezoeken beurs vindt u precies wat u zoekt. Diverse toonaangevende Westlandse woonspecialisten staan hier klaar om u te verrassen, inspireren en adviseren op het gebied van wonen. Wij geven u graag advies! Tot ziens in de Kiem te ‘s-Gravenzande!
Woonbeurs-Westland
Woonbeurs-Westland1 day ago
Sosef-Knaap heeft alles voor verf en wonen! Sosef & v.d. Knaap is breed inzetbaar en heeft een persoonlijk karakter. Sosef-Knaap is uw sfeermaker voor binnen en buiten! Kom een kijkje nemen op 8 & 9 maart in De Kiem!
Woonbeurs-Westland
Woonbeurs-Westland1 day ago
Natuurlijk staat Yvonne van Luyk-Home Sweet Home in 2019 ook weer op de beurs. De exclusieve gordijnen en meubelstoffen collectie wordt zelf geïmporteerd en geselecteerd op internationale beurzen. In haar eigen atelier worden de gordijnen vakkundig op maat gemaakt. Komen jullie 8 & 9 maart ook langs om deze bijzondere stoffen te bewonderen? www.yvonnevanluyk.nl
Woonbeurs-Westland
Woonbeurs-Westland2 days ago
SolarBox is gespecialiseerd in zonnepanelen. Ze hebben al ruim 10 jaar praktijkervaring en hebben zowel grote als kleine opdrachten. Voor elke klant is er een eigen oplossing, die passend is voor de wens. Solarbox staat in 2019 weer op de beurs om u te informeren over zonnepanelen!
Woonbeurs-Westland
Woonbeurs-Westland5 days ago
Kugeko Maassluis verfraait en vernieuwd (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en horecagelenheden met kunststof kozijnen, ramen en deuren, vouwwanden en met binnen- en buitenzonwering. Kugeko is dit jaar nieuw op de beurs en zijn ontzettend blij met hun komst! Kom een kijkje nemen bij Kugeko op 8 & 9 maart.
Woonbeurs-Westland
Woonbeurs-Westland6 days ago
Wallcreations biedt je een totaalpakket aan op het gebied van schilder- en stucwerk. Afgelopen jaar was Wallcreations in het trotse bezit van een mooi plekje op de Woonbeurs en de volgende editie zijn ze er op 8 & 9 maart gewoon weer bij!

Volg ons op Facebook

Kom je ook naar de Woonbeurs-Westland?

Laat je verrassen en inspireren op:

8 maart 2019 van 16:00 – 21:00 uur
9 maart 2019 van 10:00 – 17:00 uur

Bedrijf Presenteren?

Heeft u een bedrijf dat iets met wonen te maken heeft en wilt u zich presenteren aan een regionaal publiek?

“Ik heb de beurs gebruikt om mij te laten inspireren!”

Lees verder…
Gerrie van Andel

Bezoekster, Woonbeurs-Westland

Waar

De Kiem
Koningin Julianaweg 91
2691 GC 's-Gravenzande

Wanneer

Vrijdag 8 maart 2019
van 16:00 tot 21:00 uur

Zaterdag 9 maart 2019
van 10:00 tot 17:00 uur

Bedrijf presenteren?