Dit zijn de bedrijven op Woonbeurs-Westland 2020

logo Wall Creations

Transparant Keukens

Transparant Keukens is dé keukenleverancier van Maassluis en omstreken. Zij leveren kwalitatief uitstekende keukens tegen een zeer scherp, transparant tarief, gecombineerd met een uitstekend service. Ze zeggen altijd: de beste en gegarandeerd de goedkoopste keuken vindt u bij Transparant Keukens!

Plaats: 17

Logo Troost Interieurs

Troost Interieurs

Troost Interieurs is een interieurspecialist gevestigd op de woonboulevard in Naaldwijk.

Als interieuradviseurs helpen wij u bij het inrichten van uw woning. Onze jarenlange ervaring in het vak staat garant voor een vakkundig advies. Samen komen we vaak tot de mooiste en verrassendste resultaten.

Plaats: 23

Logo Troost Interieurs

Water Zacht

Water Zacht

Dé bescherming van uw apparatuur en gezondheid

In steeds meer huishoudens is hij inmiddels te vinden. De waterontharder. Met de waterontharder van Kinetico wordt water een hele nieuwe belevenis. Voorkom kalkaanslag, bescherm uw apparatuur, verbeter de smaak en verzacht huidproblemen.

Plaats: 1

Logo Troost Interieurs

Spots Hoveniers

Realiseert uw droomtuin!

Spot Hoveniers is uw tuinexpert. Hoveniers met een groen hart, waarbij volledig ontzorgen het uitgangspunt is. Met Ruim 20 jaar ervaring in hovenierswerk en dat ziet u terug in het resultaat.

Plaats: 27

Logo Troost Interieurs

HB Techniek

Een echt allround technisch installatiebedrijf. Thuisfront van werkers met techniek in de genen, vakmanschap in de vingers en hart voor het ambacht. Van beveiligingstechniek en tuinbouwonderhoud, tot lichtplanontwerp en de aanleg van elektriciteit bij nieuwbouw en renovatie. Deskundig, degelijk en toekomstgericht.

Plaats: 34

 

Logo Troost Interieurs

Jelle Home Style

Wij hebben alles in huis om van uw woning een prettige en moderne leefomgeving te maken. Onder één dak vindt u bij ons zonwering, raamdecoratie, wandafwerking, vloerafwerking, en diverse doe-het-zelf-artikelen. Voor een optimale uitvoering zorgen wij indien gewenst voor bekwame vaklui: ervaren behangers, zonweringmonteurs, vloerenleggers, laminaatverwerkers en vakschilders

Plaats: 15 & 16

Logo Troost Interieurs

Pols Metaal

Een stalen deur is een echte eyecatcher in uw interieur. Zo heeft Pols Metaal voor elk type deur verschillende uitvoeringen ontwikkeld. Stalen deuren hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvrij en in elke vorm leverbaar. Pols Metaal levert uitsluitend maatwerk op basis van uw wensen.

Plaats: 31 & 32

Logo Troost Interieurs

Betonlook Westland

Betonlook Westland is een handelsnaam van Kouwenhoven Interieur & Afbouw, het bedrijf van Dennis Kouwenhoven. Dennis heeft alles in huis om uw woonkamer, keuken, badkamer of vloer te voorzien van het mooiste betonlook stucwerk en andere bijzondere wandafwerkingen.

Plaats: 19

logo Home Sweet Home

Yvonne van Luyk

Als je liefde voor Italië combineert met passie voor mooie stoffen krijg je Yvonne van Luyk. Yvonne staat garant voor kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte gordijnen en andere sfeervolle woonbekleding. Bovendien krijgt u interieuradvies op maat. Maak een afspraak voor een bezoek aan Vlotlaan 408A in Monster en laat u verrassen!

Plaats: 4

Logo Troost Interieurs

Westland woont duurzaam

Wil je advies over hoe je je woning goed isoleert? Of je voorbereiden op aardgasvrij wonen? Kom dan langs bij de stand van Westland Woont Duurzaam. Hier kun je persoonlijk advies krijgen van ons onafhankelijke energieloket de WoonWijzerWinkel. Zo kun je ervoor zorgen dat je nieuwe huis klaar is voor een toekomst zonder aardgas of dat je huis na de verbouwing zo goed is geïsoleerd dat je geld en energie bespaard. Daarnaast vind je in onze stand ook Operatie Steenbreek met de campagne voor groene tuinen.

Plaats: 29

 

Logo Troost Interieurs

Schaick Installatietechniek & Vaillant Nederland

Deze twee prachtige bedrijven zijn een samenwerking aangegaan en staan op Woonbeurs-Westland 2020. Ze zijn van alle markten thuis! Verwarming, airco, loodgieter, ventilatie, warmtepompen, gas, dakwerk, etc. Schaick installatietechniek is het installatiebedrijf voor al uw klussen.

Plaats: 13 & 14

 

Logo Troost Interieurs

Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist

De Westlandse Pensioen en Hypotheek specialist is het aanspreekpunt voor al u complexe verzekeringszaken. Voor al u vragen over verzekeringen, hypotheken en uw pensioen bent u hier op het juiste adres. Elke situatie is uniek daarom kijken zij graag wat het beste bij u past.

Plaats: 28

 

Logo Troost Interieurs

Voorbrood Meubelen

Koremans Woning- en projectontwikkeling en Voorbrood Meubelen slaan de handen ineen en maken er een indrukwekkende stand van.

Dat wil je niet missen op Woonbeurs-Westland! 

Plaats: 7 & 8

Logo Troost Interieurs

Expert Naaldwijk

Expert voorziet u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, zij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies! Kom de mooie producten van Expert bekijken op Woonbeurs-Westland! 

Plaats: 6

Logo Troost Interieurs

Lucas Carpinus Restauratie & Fijnhoutbewerking

Lucas Carpinus Restauratie & Fijnhoutbewerking is een restauratie en fijnhoutbewerkingsbedrijf. Als gediplomeerd restaurator werkt Luc Zwinkels heel ambachtelijk aan restauratie van antieke meubelen, interieurs en kunstvoorwerpen.

Plaats: 19

logo Koremans

Koremans woning- en projectinrichting

Bij Ad Koremans Woning- en projectinrichting kunt u terecht voor de complete inrichting van uw woning of bedrijfspand. Voor meer informatie over deze werkzaamheden, producten en collecties.

Plaats: 7 & 8

logo Sosef & vd Knaap

Sosef & vd Knaap Schilderwerken

In onze winkel komen alle kennis en producten van verf, behang, wand- en muurdecoratie, vloeren, gordijnen en raamdecoratie samen. Met zeven vakschilders, een ambachtelijke stoffeerder en een eigentijdse winkel voor interieur- en woninginrichting, bieden wij een grote verscheidenheid aan mogelijkheden en specialisaties.

Plaats: 5

Logo Troost Interieurs

TOF Interieur

Interieurstylist Ingeborg Hoogerwerf van TOF Interieur, styling & advies creëert naast persoonlijk, passend, stijlvol en origineel graag een TOF Interieur voor haar klanten. Met haar complete interieurplannen en stylingadvies houdt ze ervan om verschillende stijlen te mixen en zorgt ze er altijd voor dat het totaalbeeld bij u past en u zich thuis voelt in uw eigen huis.

Maak kennis met deze enthousiaste stylist.

Plaats: 22

 

Logo Troost Interieurs

Remax Makelaars

RE/MAX Nederland legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren.
Zij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren.

Plaats: 28

 

Logo Troost Interieurs

Bas1s architecten

Een van onze krachten, naast het professioneel uitwerken van tekenwerk, is het 3D visualiseren van ideeën. Het uitwerken van een bouwkundig programma van eisen, ontwerpen, aanvragen van diverse vergunningen en het samen brengen van verschillende partijen, benodigd voor een goede uitvoering, behoort tot de core business van Bas1s.

Plaats: 20

Logo Troost Interieurs

MySuncruiser

WoodCruise is een nieuwe en exclusieve lijn van zeer langzaam ronddraaiende lounge-, en zonnemeubelen. Deze rustig roterende beweging zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer en een zeer aangenaam verpozen in de zon of luxe binnenruimte.

Plaats: 11 & 12

Logo Troost Interieurs

Lijfstijl diëtisten

LEUK NIEUWTJE!

Lijfstijl diëtisten is op zaterdagmiddag tussen 12.30 en 14.00 uur aanwezig op Woonbeurs-Westland om heerlijke hapjes te verzorgen uit het boek ‘Doe effe gezond’ van Monique en Marjolein. 

Wil jij ook je bedrijf presenteren op Woonbeurs-Westland?

Programma 2021 wordt later geplaatst.

Locatie 

Woonbeurs Westland vindt ook in 2020 plaats op de Julianastraat 49 in De Veiling in Poeldijk. (voorheen de Leuningjes). Een mooi centraal punt in het Westland en de grootste locatie tot nu toe. Toegang is gratis.

De bar is voor u geopend voor een hapje en een drankje tijdens Woonbeurs-Westland!

Kom je ook naar de Woonbeurs-Westland?
Laat je verrassen en inspireren op:

Vrijdag 5 maart 2021 van 16:00 – 21:00 uur
Zaterdag 6 maart 2021 van 10:00 – 16:00 uur

Volg ons op Facebook en Instagram

Kom je ook naar de Woonbeurs-Westland?

Laat je verrassen en inspireren op:

5 maart 2021 van 16:00 - 21:00 uur
6 maart 2021 van 10:00 - 16:00 uur

Bedrijf Presenteren?

Heeft u een bedrijf dat iets met wonen te maken heeft en wilt u zich presenteren aan een regionaal publiek?

“Ik heb de beurs gebruikt om mij te laten inspireren!”

Lees verder...
Gerrie van Andel

Bezoekster, Woonbeurs-Westland

Waar

De Veiling, voorheen de Leuningjes

Julianastraat 49
2685 BB Poeldijk

Wanneer

Vrijdag 5 maart 2021
van 16:00 tot 21:00 uur

Zaterdag 6 maart 2021
van 10:00 tot 16:00 uur

Bedrijf presenteren?