Deze bedrijven treft u aan op Woonbeurs-Westland 2019

logo Wall Creations

Wall Creations

Met Wallcreations kunnen we u een totaalpakket aanbieden op het gebied van schilder- en stucwerk. Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor wij ons verder kunnen specialiseren in de nieuwste innovaties.

Plaats: 1 en 2

Logo Troost Interieurs

Troost Interieurs

Troost Interieurs is een interieurspecialist gevestigd op de woonboulevard in Naaldwijk.

Als interieuradviseurs helpen wij u bij het inrichten van uw woning. Onze jarenlange ervaring in het vak staat garant voor een vakkundig advies. Samen komen we vaak tot de mooiste en verrassendste resultaten.

Plaats: 13

Logo Troost Interieurs

Water Zacht

Water Zacht

Dé bescherming van uw apparatuur en gezondheid

In steeds meer huishoudens is hij inmiddels te vinden. De waterontharder. Met de waterontharder van Kinetico wordt water een hele nieuwe belevenis. Voorkom kalkaanslag, bescherm uw apparatuur, verbeter de smaak en verzacht huidproblemen.

Plaats: 18

Logo Troost Interieurs

Dekor Woninginrichting

In de woonprogramma’s op tv en in de woonbladen ziet u altijd de mooiste interieurs. Interieurs die helemaal kloppen qua stijl en kleuren. Er ligt een mooie vloer, er hangen prachtige gordijnen, functionele zonwering en op de wanden zit óf een mooi behang óf een aparte kleur verf. U wilt dit ook, maar waar halen ze dat toch allemaal vandaan? Dekor heeft van al deze producten een uitgebreide collectie en dat allemaal onder 1 dak!

Plaats: 17

logo Home Sweet Home

Yvonne van Luyk

Als je liefde voor Italië combineert met passie voor mooie stoffen krijg je Yvonne van Luyk. Yvonne staat garant voor kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte gordijnen en andere sfeervolle woonbekleding. Bovendien krijgt u interieuradvies op maat. Maak een afspraak voor een bezoek aan Vlotlaan 408A in Monster en laat u verrassen!

Plaats 6 en 7

logo Pols Metaal

Pols Metaal

Pols Metaal maakt en levert constructies en producten van metaal, met passie voor het vak en aandacht voor uw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in werken van staal, aluminium en rvs, hekwerken, renovatie, stalen deuren met glas en speciaal ijzerwerk.

Plaats: 22

Logo Troost Interieurs

Kugeko

Kugeko vindt het belangrijk dat iedereen in de regio zich goed voelt op de plek waar hij of zij woont, werkt of veel tijd doorbrengt. Daarom verfraaien ze woningen, bedrijfspanden en horecagelenheden met kunststof kozijnen, ramen en deuren, vouwwanden en met binnen- en buitenzonwering. Om nog meer woonplezier te creëren, vergroten ze ruimtes door het plaatsen van dakkapellen, serres en tuinkamers.

Plaats: 5

Logo Troost Interieurs

Meiden van Ambacht

Wij zijn een team van specialisten met passie voor ambachtelijke vloeren, hoogwaardige reparaties. Ook geven wij deskundig advies voor een passend interieur.
Ambachtelijke kwaliteit voor vloeren en interieur.

Plaats: 24

logo Koremans

Koremans woning- en projectinrichting

Bij Ad Koremans Woning- en projectinrichting kunt u terecht voor de complete inrichting van uw woning of bedrijfspand. Voor meer informatie over deze werkzaamheden, producten en collecties.

Plaats: 21 en 25

logo Sosef & vd Knaap

Sosef & vd Knaap Schilderwerken

In onze winkel komen alle kennis en producten van verf, behang, wand- en muurdecoratie, vloeren, gordijnen en raamdecoratie samen. Met zeven vakschilders, een ambachtelijke stoffeerder en een eigentijdse winkel voor interieur- en woninginrichting, bieden wij een grote verscheidenheid aan mogelijkheden en specialisaties.

Plaats: 27 en 28

Logo Troost Interieurs

Doornekamp Wonen

Doornekamp Wonen is dé interieurspecialist in de regio Den Haag / Westland. Eén van de meest toonaangevende. Veel klanten die kwaliteit en sfeer waarderen, hebben hun keuze bepaald in onze inspirerende showroom aan de Voorstraat in Poeldijk.

Plaats: 4

Logo Troost Interieurs

SolarBox

Dit prachtige bedrijf is volledig gespecialiseerd in zonnepanelen.
Ze hebben ruim tien jaar praktijkervaring met hele grote én hele kleine opdrachten.
Voor elke klant is er een eigen oplossing, die passend is op de wens.

Kortom, de juiste partner voor uw zonnepanelen systeem!

Plaats: 3

Wil jij ook je bedrijf presenteren op de Woonbeurs-Westland?

Waar

De Kiem
Koningin Julianaweg 91
2691 GC 's-Gravenzande

Wanneer

Vrijdag 8 maart 2019
van 16:00 tot 21:00 uur

Zaterdag 9 maart 2019
van 10:00 tot 17:00 uur

Bedrijf presenteren?