Bedrijven Woonbeurs-Westland

Helaas moeten we mededelen dat de Woonbeurs-Westland niet doorgaat, in verband met te weinig aanmeldingen.

Logo Troost Interieurs

Water Zacht

Water Zacht

Dé bescherming van uw apparatuur en gezondheid

In steeds meer huishoudens is hij inmiddels te vinden. De waterontharder. Met de waterontharder van Kinetico wordt water een hele nieuwe belevenis. Voorkom kalkaanslag, bescherm uw apparatuur, verbeter de smaak en verzacht huidproblemen.

Plaats: 1 

Logo Troost Interieurs

Zorgeloos beveiligd

Wij zijn de expers voor uw beveiliging.
We zorgen voor camerabewaking, alarm systemen, brand-/ontruimings installsties en toegangscontrole. Zowel de installatie als het onderhoud. We zijn bekend met veel grote merken, zoals Networx, Honeywell, Siemens of Hikvision.

Plaats: 15

Logo Troost Interieurs

Dekor Wateringen

In de woonprogramma’s op tv en in de woonbladen ziet u altijd de mooiste interieurs. Interieurs die helemaal kloppen qua stijl en kleuren. Er ligt een mooie vloer, er hangen prachtige gordijnen, functionele zonwering en op de wanden zit óf een mooi behang óf een aparte poster. U wilt dit ook, maar waar halen ze dat toch allemaal vandaan? Dekor heeft van al deze producten een uitgebreide collectie en dat allemaal onder 1 dak al meer dan 27 jaar!!

Plaats: 14

Logo Troost Interieurs

Spots Hoveniers

Realiseert uw droomtuin!

Spot Hoveniers is uw tuinexpert. Hoveniers met een groen hart, waarbij volledig ontzorgen het uitgangspunt is. Met Ruim 20 jaar ervaring in hovenierswerk en dat ziet u terug in het resultaat.

DK Stuc Design

DK Stuc Design

DK Stuc Design, werkte eerder onder de naam Betonlook Westland.  Interieur & Afbouw, het bedrijf van Dennis Kouwenhoven. Dennis heeft alles in huis om uw woonkamer, keuken, badkamer of vloer te voorzien van het mooiste betonlook stucwerk en andere bijzondere wandafwerkingen.

Plaats: 6

InSpanjeWonen.nl

Vindt een woning in Spanje voor u.

InSpanjeWonen.nl vindt samen met u de ideale woning in Spanje.
Het aanbod is heel divers.
logo Home Sweet Home

Yvonne van Luyk

Als je liefde voor Italië combineert met passie voor mooie stoffen krijg je Yvonne van Luyk. Yvonne staat garant voor kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte gordijnen en andere sfeervolle woonbekleding. Bovendien krijgt u interieuradvies op maat. Maak een afspraak voor een bezoek aan Monsterseweg 18 in Wateringen in Monster en laat u verrassen!

Plaats: 2

Westland Woont Duurzaam

Westland woont duurzaam

Wil je advies over hoe je je woning goed isoleert? Of je voorbereiden op aardgasvrij wonen? Kom dan langs bij de stand van Westland Woont Duurzaam. Hier kun je persoonlijk advies krijgen van ons onafhankelijke energieloket de WoonWijzerWinkel. Zo kun je ervoor zorgen dat je nieuwe huis klaar is voor een toekomst zonder aardgas of dat je huis na de verbouwing zo goed is geïsoleerd dat je geld en energie bespaard. Daarnaast vind je in onze stand ook Operatie Steenbreek met de campagne voor groene tuinen.

Plaats: 25

Logo Troost Interieurs

Schaick Installatietechniek & Vaillant Nederland

Deze twee prachtige bedrijven zijn een samenwerking aangegaan en staan op Woonbeurs-Westland 2020. Ze zijn van alle markten thuis! Verwarming, airco, loodgieter, ventilatie, warmtepompen, gas, dakwerk, etc. Schaick installatietechniek is het installatiebedrijf voor al uw klussen.

Plaats: 11

Logo Troost Interieurs

Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist

De Westlandse Pensioen en Hypotheek specialist is het aanspreekpunt voor al u complexe verzekeringszaken. Voor al u vragen over verzekeringen, hypotheken en uw pensioen bent u hier op het juiste adres. Elke situatie is uniek daarom kijken zij graag wat het beste bij u past.

Logo Troost Interieurs

Voorbrood Meubelen

Koremans Woning- en projectontwikkeling en Voorbrood Meubelen slaan de handen ineen en maken er een indrukwekkende stand van.

Dat wil je niet missen op Woonbeurs-Westland! 

Logo Troost Interieurs

Voorbrood Meubelen

Koremans Woning- en projectontwikkeling en Voorbrood Meubelen slaan de handen ineen en maken er een indrukwekkende stand van.

Dat wil je niet missen op Woonbeurs-Westland! 

logo Wall Creations

Transparant Keukens

Transparant Keukens is dé keukenleverancier van Maassluis en omstreken. Zij leveren kwalitatief uitstekende keukens tegen een zeer scherp, transparant tarief, gecombineerd met een uitstekend service. Ze zeggen altijd: de beste en gegarandeerd de goedkoopste keuken vindt u bij Transparant Keukens!

logo Koremans

Koremans woning- en projectinrichting

Bij Ad Koremans Woning- en projectinrichting kunt u terecht voor de complete inrichting van uw woning of bedrijfspand. Voor meer informatie over deze werkzaamheden, producten en collecties.

Plaats: nog onbekend

logo Koremans

JL Metaaltechniek

Bij JL Metaaltechniek bent u aan het juiste adres op het gebied van stalen deuren en trapleuningen voor in huis. Naast deze werkzaamheden zijn er nog meer werkzaamheden die ze doen, dus neem vooral ook een kijkje op hun webiste!

Plaats: 22

Ladela Wonen

Ladela Wonen

Ladela Wonen geeft persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget. Zij maken gebruik van een digitaal tekenprogramma waarmee u uw woning in 2D & 3D kunt laten intekenen. Welkom Ladela Wonen!

Plaats: 18

Ladela Wonen

Van der Hoeven interieur

Van der Hoeven Interieur is al decennialang een begrip in regio Westland. De interieurspecialist biedt vloeren, gordijnen, raamdecoratie en wandbekleding aan in de breedste zin van het woord. Of zoals eigenaresse Maaike Tanke-van der Hoeven het verwoordt: “We leveren alles om van een kaal pand een woon- of werkbare ruimte te maken.”

Plaats: 10

Logo Troost Interieurs

Remax Makelaars

RE/MAX Nederland legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren.
Zij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren.

Plaats: 20

deelnemers bedrijven

Wil jij ook je bedrijf presenteren op de Woonbeurs-Westland?

Programma 2022 wordt later geplaatst.

Locatie 

Woonbeurs Westland vindt ook in 2022 plaats op de Julianastraat 49 in De Veiling in Poeldijk. (voorheen de Leuningjes). Een mooi centraal punt in het Westland en de grootste locatie tot nu toe. Toegang is gratis.

De bar is voor u geopend voor een hapje en een drankje tijdens Woonbeurs-Westland!

Komt u ook naar de Woonbeurs-Westland?
Laat u verrassen en inspireren op:

Vrijdag 21 oktober 2022 van 16:00 – 21:00 uur
Zaterdag 22 oktober 2022 van 10:00 – 17:00 uur

Volg ons op Facebook en Instagram

Komt u ook naar de Woonbeurs-Westland?

Laat u verrassen en inspireren op:

21 oktober 2022 van 16:00 - 21:00 uur
22 oktober 2022 van 10:00 - 16:00 uur

Bedrijf Presenteren?

Heeft u een bedrijf dat iets met wonen te maken heeft en wilt u zich presenteren aan een regionaal publiek?

“Ik heb de beurs gebruikt om mij te laten inspireren!”

Lees verder...
Gerrie van Andel

Bezoekster, Woonbeurs-Westland

Waar

De Veiling, voorheen de Leuningjes

Julianastraat 49
2685 BB Poeldijk

Wanneer

Vrijdag 21 oktober 2022
van 16:00 tot 21:00 uur

Zaterdag 22 oktober 2022
van 10:00 tot 16:00 uur

Bedrijf presenteren?